İSTANBUL / ÜMRANİYE - Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ÜMRANİYE BELEDİYESİ KÜLTÜREL ETKİNLİKLER " MANŞETLERDEN 28 ŞUBAT" SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ.

Mrt

Ümraniye Öğrenci Meclisi toplantısına öğrencimiz , okul öğrenci meclis başkanı Berinsu SARI katılmıştır.

Ock

Her yıl ocak ayının ikinci haftası Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yıl 8-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası'nda 2023 yılı ulusal strateji hedefleri ve enerji politikaları kapsamında enerji tasarrufu ve verimliliği için dışa bağımlılık risklerinin azaltılması, çevrenin korunması ve iklim değişikliğine karşı mücadelenin etkinliğinin arttırılmasının sağlanması hedeflenmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl 8-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası için iletilen tanıtım ve bilinçlendirme materyallerine linkteki bağlantıdan erişebilirsiniz: https://enerji.gov.tr/evced-bilinclendirme-tanitim-ve-bilinclendirme

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nü olması dolayısıyla okulumuzda yapılan törenn düzenlendi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100.yılına özel 12.sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenledik. Yarışmayı 12-F sınıfımız kazandı.

Ekm

Hedef YKS Projesi kapsamında okulumuzda yapılacak çalışmaları içeren bilgilendirme afişimiz yayınlandı.

Kas

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN 05/11/2021 Cuma günü Hacı Nusret Yıldırım Tatbikat Camii ve Millet Bahçesi açılışı vesilesiyle okulumuza da ziyarette bulunmuştur.